Crisismanagement en reorganisatieEr komen drastische hervormingen in de horeca aan: verstrengde controles op zwartwerk, verplichte witte kassa’s … Ook in jouw zaak zijn moeilijkheden als gevolg daarvan niet uit te sluiten. Horecafocus Management, specialist in crisismanagement en reorganisaties, reikt je de nodige tools aan voor bijvoorbeeld een vlotte invoer van de slimme kassa. Ook je personeelsstructuur reorganiseren kunnen we perfect samen doen.
|
Hulp bij moeilijkheden"Een onderneming in moeilijkheden is geen onderneming in faling"
Zit je onderneming in woelig vaarwater? Anticiperen is de boodschap. Vaak kan een kleine reorganisatie, kredietherschikking of een betalingsuitstel al voor de nodige ademruimte zorgen om je zaak weer op de sporen te krijgen en het tij te keren. Horecafocus Management analyseert eerst grondig je onderneming en legt de (eventuele) pijnpunten bloot, onder meer op basis van mystery visits. Aan de hand van de resultaten stellen we een financieel verbeterplan op. |
Na uitvoerige gesprekken met de zaakvoerder(s), een doorlichting van de personeelsequipe en de analyse van werkmethodes in keuken en zaal maken wij vervolgens een actieplan dat volgende punten bevat:
|
Ofwel ga je zelf met dit actieplan aan de slag, ofwel begeleiden wij je verder – die keuze is aan jou. In het laatste geval werken wij met freelance leidinggevend personeel dat je personeel optimaal ondersteunt bij de uitvoer van de taken. Onze veelzijdige equipechef heeft ervaring in sterrenkeukens, brasseriën, snackbars en grootkeukens.
|