Food & Beverage management, een mond vol, maar wat houdt het in? Heel concreet wordt een draaiboek opgesteld dat je bedrijf helpt om beter te doen … draaien. Horecafocus Management kan de volledige organisatie van je F&B management op zich nemen, of de bestaande structuur optimaliseren. Door onder meer:
|
HospitalityHospitality is, kort gezegd, een goede gastheer of -vrouw zijn. Hoe kan Horecafocus Management dat vaststellen en (eventuele) verbeterpunten aanstippen? Door een mystery visit te organiseren. Hierbij komt een inspecteur anoniem naar je zaak, om er alles onder de loep te nemen: ontvangst, taal, service, gedrag van de medewerkers, enzovoort. Op basis van zijn ervaring schrijft hij een verslag dat je horecazaak ongetwijfeld gouden inzichten en praktische werkpunten zal bieden.
|
Menu engineeringDe menukaart is het krachtigste wapen van je zaak, dus is het maar beter scherp afgesteld. Samen met Horecafocus Management maak je van de kaart een aantrekkelijk, efficiënt opgesteld en onweerstaanbaar instrument. Wij helpen je om:
|